3DJake välkomnar Cults3D som en officiell samarbetspartner

3DJake välkomnar Cults3D som en officiell samarbetspartner

3D-designbibliotek ger ett snabbt sätt för tillverkare att skriva ut vad ditt hjärtan önskar. De har visat sig vara en integrerad del av 3D-utskrift. Vi på 3DJake är därför glada att välkomna Cults3D som en officiell partner för premium 3D-modeller.

Cults3D grundades 2014 av den franska trion Hugo Fromont, Pierre Ayroles och Sunny Ripert med syftet att skapa ett designbibliotek för 3D-modeller och göra det möjligt för kreatörer att tjäna pengar på sitt hårda arbete.

Idag är Cults3D det största onlineförrådet för premiummodeller och riktar sig till alla ägare av 3D-skrivare, CNC-maskiner och laserskärare. Marknadsplatsen har nu fyra miljoner medlemmar och välkomnar mer än 7 000 nya medlemmar varje dag.

Online 3D-modeller: Vad skiljer Cults3D från andra sajter som Thingiverse eller MyMiniFactory?

Nästan alla andra populära 3D-modellförråd ägs av en 3D-skrivartillverkare eller ett företag. Medan MakerBot äger Thingiverse, ägs MyMiniFactory av iMakr, Pinshape ägs av Formlabs, och så vidare. Cults3D-plattformen fungerar som en separat enhet och tillhör inte något företag.

Vad erbjuder Cults3D förutom 3D-modellerna?

Förutom att hosta filer anordnar Cults3D exempelvis 3D-printtävlingar och erbjuder en rad initiativ och nya funktioner, såsom design-on-demand och möjligheten att dela bilder på varumärken.

Om du är intresserad av att hitta högkvalitativa 3D-modeller eller till och med sälja din egen design online, besök Cults3d.com.