E3D SuperVolcano Plated Copper Munstycke - 3,00 mm

SuperVolcano munstycke för temperaturer över 500 °C och 3,00 mm filament

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Produktinformation & tekniska uppgifter:

Beskrivning

SuperVolcano Plated Copper Munstycke

Dessa munstycken är designade för ultimat högtemperaturprestanda. Tillverkad av en speciell kopparlegering med en mjukningspunkt på över 500 °C och en kraftigt ökad värmeledningsförmåga. Dessa kopparmunstycken är perfekta för högtemperaturapplikationer och fungerar perfekt med dagliga filament som PLA, ABS och mycket mer.

Förutom högprestanda med hög temperatur har dessa munstycken en avancerad nickelbaserad beläggning som reducerar vidhäftningen av plast till munstycket avsevärt. Detta är idealiskt för dagliga filament för att hålla munstyckena rena och glänsande, men är särskilt viktigt vid temperaturer över 300 ° C där en silikonsocka inte kan användas.

Koppar har mer än tre gånger bättre värmeledningsförmåga än mässing. Den använda kopparlegeringen har härdats och behandlats för att minska oxideringen av koppar vid höga temperaturer. Den högre värmeledningsförmågan ökar också uppvärmningstiderna något och kan möjliggöra en mer exakt temperaturreglering. Denna kopparlegering är mycket temperaturtolerant och tål temperaturer väl över 500 °C. Detta gör dem perfekta för höga temperaturtryck som andra munstycken inte klarar av.

SuperVolcano munstycke

SuperVolcano-munstycken är supersnabba för användning med SuperVolcano-block och packs. För att skriva ut extremt stora lagerhöjder med extremt höga flödeshastigheter. SuperVolcano-munstycken har ännu längre uppvärmda smältzoner för ultimata smälthastigheter. Den inre geometrien har designats noggrant för att optimera flöde och genomströmning.

Antal märken Diameter
0 0,60 mm
1 0,80 mm
2 1,00 mm
3 1,20 mm
4 1,40 mm

E3D Online-Dokumentation

svenska recensioner skriven för E3D SuperVolcano Plated Copper Munstycke - 3,00 mm

Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder