Guide

3D-skrivarmunstycksguide 3D-skrivarmunstycksguide

I den här omfattande guiden vill vi förklara för dig vad ett 3D-skrivarmunstycke är, hur olika munstyckstyper skiljer sig åt och hur man väljer rätt munstycke för dina behov.

Detta kan du göra för att undvika stringing! Detta kan du göra för att undvika stringing!

I vår nya YouTube-video "How to avoid stringing" visar vi dig exakt vad du kan göra med strängning och hur du kan förbättra din utskriftskvalitet avsevärt med rätt inställningar.

First Layer-problem? First Layer-problem?

Har du problem med vidhäftningen eller ditt första trycklager? I vår video hittar du detaljerade instruktioner för rätt inställning.

Direct-Extruder vs. Bowden-Extruder Direct-Extruder vs. Bowden-Extruder

Vad är skillnaden mellan en direkt extruder och en Bowden extruder och vad är det rätta valet för dig? I den här artikeln vill vi jämföra de två typerna av extrudrar och visa skillnaderna.

Filament från Verbatim Filament från Verbatim

Högkvalitativt filament för 3D-utskrift. Tillverkas under strängaste toleransgränser. Består av material av högsta kvalitet för jämn materialmatning och utmärkta utskriftsresultat.

PrintaFix Basic - Lösningen för warping / vridning. PrintaFix Basic - Lösningen för warping / vridning.

Den som arbetar med FDM 3D-skrivare känner till problemet. De första lagren av komponenten fäster inte ordentligt på byggplattan och utskriften är inte längre användbar. Lösningen på problemet kommer från Österrike!