Guide

Konfigurera Marlin firmware och sätt igång den! Konfigurera Marlin firmware och sätt igång den!

Firmware kan vara ganska skrämmande för dem som inte känner till det, men det kan också erbjuda andra användningsområden för din skrivare. Det är trots allt din skrivare, så varför inte anpassa den efter dina behov så mycket som möjligt? I...

Höghastighetsutskrift: dina alternativ Höghastighetsutskrift: dina alternativ

Hög hastighet har varit ett stort modefenomen inom 3D-utskrift de senaste åren och vi har fått se några alternativ för samhället. Från klippare på Raspberry Pi, till moderkort med monterbara sekundära kort, till pads och den nya Marlin-uppdateringen.

3D-skrivarmunstycksguide 3D-skrivarmunstycksguide

I den här omfattande guiden vill vi förklara för dig vad ett 3D-skrivarmunstycke är, hur olika munstyckstyper skiljer sig åt och hur man väljer rätt munstycke för dina behov.

Detta kan du göra för att undvika stringing! Detta kan du göra för att undvika stringing!

I vår nya YouTube-video "How to avoid stringing" visar vi dig exakt vad du kan göra med strängning och hur du kan förbättra din utskriftskvalitet avsevärt med rätt inställningar.

First Layer-problem? First Layer-problem?

Har du problem med vidhäftningen eller ditt första trycklager? I vår video hittar du detaljerade instruktioner för rätt inställning.

Direct-Extruder vs. Bowden-Extruder Direct-Extruder vs. Bowden-Extruder

Vad är skillnaden mellan en direkt extruder och en Bowden extruder och vad är det rätta valet för dig? I den här artikeln vill vi jämföra de två typerna av extrudrar och visa skillnaderna.