E3D Volcano Silikonstrumpa

Skydda och isolera ditt volcano värmeblock och munstycke!

  • Anti-sticky yta
  • För vulcano värmeblock
  • Håller ditt värmeblock rent
  • Mer stabil temperatur
  • 89 kr

inkl. 25% moms. plus fraktkostnader

I lager

Leverans tisdag, 03. november: Beställ innan onsdag kl. 06:30.

Lägg till min önskelista

Artikelnr.: E3D-VOLCANO-SOCK-3PACK, Innehåll: 1 Set

EAN: n/a

  • Anti-sticky yta
  • För vulcano värmeblock
  • Håller ditt värmeblock rent
  • Mer stabil temperatur

Produktinformation & tekniska uppgifter:

Artikelnr.: E3D-VOLCANO-SOCK-3PACK
Tillverkarnr.: VOLCANO-SOCK-3PACK
Tillverkare: E3D
Innehåll: 1 Set
Produkttyper: Hot-Ends

Beskrivning

Ett paket med 3 högtemperatur-anti-sticky silikonstrumpor för E3D Volcano och andra HotEnds som också använder ett Volcano värmeblock med termistorkassetter. De passar inte ordentligt i äldre, skruvade och klämda vulcano värmeblocket.

Dessa strumpor håller ditt värmeblock rent och fritt från bränd plast. De håller inte bara rent utan håller också bort värmen från ditt tryck.

Dessa strumpor är tillverkade av ett värmetolerant, anti-sticky-belagt silikonmaterial som förhindrar bildandet av smält plast. Detta hjälper verkligen med klibbiga material som co-polyester och fyllda kompositmaterial.

Dessa strumpor erbjuder också en enorm ökning av temperaturstabiliteten. Särskilt om du använder en kylare med ett starkt luftflöde runt munstycket för att kyla trycket. Den extra kylningen i kombination med den minskade värmestrålningen från blocket förbättrar förmågan att skriva ut stora överhäng och broar. Samtidigt blir temperaturen extremt stabil i din hot end.

Skydden skjuts helt enkelt på framsidan av din hot end utan demontering och fästs ordentligt. När det är varmt expanderar silikonen till rätt storlek och anpassar sig till din hot end. Det elastiska materialet passar alla munstycksstorlekar i intervallet 0,4 mm till 1,20 mm.

Detta set innehåller 3 silikonstrumpor eftersom de är tåliga men inte håller för evigt. Beroende på vilka material du skriver ut med och hur mycket du skriver ut kommer de så småningom att slitas ut. Aven om denna design har en betydligt bättre livslängd än den första generationen. Även med klibbiga slipande filament bör de enkelt hålla över 100 timmars tryckning. Med mindre klibbiga material som ABS och mildare kan du uppnå en nästan oändlig livslängd. Deras livslängd kan variera.

E3D Online-Dokumentation

Frågor & svar om E3D Volcano Silikonstrumpa

Få svar från kunder gällande denna specifika produkt

Kundrecensioner

5,0 av 5 stjärnor
3 (100%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)

3 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 2 recensioner tillgängliga på andra språk.


Visste du att?

Det första objektet med asteroidmaterial som har 3D-trycks är en rymdfarkost-prototyp.