Magigoo 3D-limstift för metall

Lim för metallt-filament från BASF

 • För BASF Ultrafuse 316L
 • Enkel applikation
 • Säkert ansvar
 • 548 kr (1.096 kr / 100 ml)

inkl. 25% moms. plus fraktkostnader

I lager

Leverans måndag, 05. oktober: Beställ idag innan 06:30.

Lägg till min önskelista

Artikelnr.: T3D-MAG-METAL, Innehåll: 50 ml

EAN: 5350583999808

 • För BASF Ultrafuse 316L
 • Enkel applikation
 • Säkert ansvar

Produktinformation & tekniska uppgifter:

Artikelnr.: T3D-MAG-METAL
Tillverkarnr.: MAG-METAL
Tillverkare: Magigoo
Innehåll: 50 ml
Produkttyper: Tillbehör

Beskrivning

WHAT

Magigoo Metal är designad som ett professionellt Fisrt-Layer-lim med BASF Ultrafuse® 316L. Magigoo Metal är ofarligt, icke-brandfarligt och godkänt för användning i efterbehandlingsstadier av BASF Ultrafuse® 316L. Magigoo Metal gör det också lätt att ta bort delarna från byggplattan.

WHY

BASF Ultrafuse 316L möjliggör tillverkning av fasta delar av rostfritt stål av 316L med hjälp av stationära FDM 3D-skrivare och en sintringsprocess. Ultrafuse® 316L filament består av mycket raffinerade metallpartiklar som är inbäddade i termoplastiska bindemedel. Således är metallpolymerkompositen nte associerad med några av arbets- och säkerhetsriskerna förknippade med hantering av metallpulver. Detta möjliggör billig, okomplicerad och säker 3D-utskrift med rostfritt stål. Tryckta delar med BASF Ultrafuse® 316L har problem med vridning på grund av den termoplastiska karaktären hos filamentbindande material och den olika termiska kylningen vid FDM-utskrift. På grund av materialets känslighet måste man vara försiktig när du tar bort delar tryckta med BASF Ultrafuse® 316L. Detta för att undvika deformation av delen. Magigoo Metal säkerställer säker och pålitlig vidhäftning vid utskrift och möjliggör enkel borttagning av den tryckta delen, genom att sänka ner den i vatten och därmed undvika eventuella skador på delen.

HOW

En uppvärmd byggplatta på 95 - 105 °C rekommenderas för användning av Magigoo Metal med BASF Ultrafuse® 316L. Utskriftsvillkoren kan dock variera från skrivare till skrivare.

 • Skaka flaskan
 • Applicera på önskat område genom att trycka spetsen på byggplattan (aktiverar innerventilen) och sprid efter behov
 • Skriv ut enligt filament- / skrivartillverkarens rekommendationer
 • Sänk ner hela byggplattan i vatten eller blötlägg delen med vatten. Efter en kort tid, beroende på storlek på delen - vanligtvis 30 minuter till 2 timmar - ska delen lossna av sig själv eller kan lätt tas bort med en vridning.
 • Ta bort rester och torka av med en fuktig trasa

Obs

Att använda denna produkt med andra filament än BASF Ultrafuse 316L kan resultera i överhäftning och skada på ytan. Följ instruktionerna i det tekniska datablad för bästa resultat.

Frågor & svar om Magigoo 3D-limstift för metall

Få svar från kunder gällande denna specifika produkt

Kundrecensioner

Visste du att?

Flygplansproducenten Boeing har tillverkat delar till stridsflygplanet F / A-18 med 3D-utskrift.