Mosaic Palette 2S Pro

Ett munstycke - Fyra filament - Enkel multimaterial 3D-utskrift med Pro-versionen

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Produktinformation & tekniska uppgifter:

Beskrivning

Fyra filament kombineras och matas in i din 3D-skrivare. Palette 2S tar dina builds till en helt ny nivå.

2S Pro-serien är den hittills mest avancerade. Den är tillverkad av aluminium för optimal kylning och har 20% snabbare hastighet.

Hittills den mest pålitliga upplevelsen
Palette 2S erbjuder dig den enklaste utskriftsprocessen för flera material. Med en plug-and-play-inställning kan du använda Palette 2S med alla dina skrivare och få ut mesta möjliga.

Ett munstycke, fyra filament, oändlig potential
Skriv ut dina modeller utan kompromisser. Förbättra kommunikationen och uppnå geometrisk frihet med mångfärgat och lösligt stöd i samma build.

Mjukvarans flexibilitet
Använd CANVAS för en förbättrad användarupplevelse, eller fortsätt att använda din favorit-slicer och offline-bearbetningsverktyg för att skriva ut med Palette 2S.

Automatiserad filamenthantering
Du behöver inte längre vara rädd för att skriva ut med halvfulla spolar. När en spole är tom ansluts Palette 2S automatiskt till en annan spole och fortsätter att skriva ut modellen.

Palette 2S fokuserar på tillförlitlighet och användarvänlighet. Vi granskade kärnsystemen i Palette 2/2 Pro och optimerade den och testade dess livslängd. Detta för att höja standarden med tryck med flera filament.

Ökad tryckhastighet

Det finns ett antal faktorer som påverkar den maximala utskriftshastigheten: lagerhöjd, specifik modell och tryckhastigheten.

Med båda splicecores kan din Palette 2S och 2S Pro skriva ut 10% snabbare än föregångaren.

Föruppladdad firmware

Du kan börja skriva ut med Palette 2S / 2S Pro direkt efter att du har packat upp den från kartongen.

Optimerade drivarmar

Med Palette 2S och 2S Pro kontrollerar drivarmarna mer konsekvent. Så kan du skriva ut mer exakt och pålitligt även vid högre hastigheter.

CANVAS

Ett projekthanteringsverktyg och en Cloud-Slicer. Den har genomgått en betydande förändring så att du kan skapa, lagra och skriva ut innehåll på sätt som ingen annan plattform kan. Nedan följer en kort översikt över några av de största förändringarna:

CANVAS Paint
CANVAS Paint är vårt verktyg för att skapa flerfärgade modeller från enfärgade .stl-filer. Med det här verktyget kan du dra nytta av paletten genom att anpassa modellen.

Projektmanagement och release
En av de stora fördelar med Cloud är förmågan att dela projekt med flera användare. Med Project Link Sharing kan du dela dina projekt med ett Palette Community eller ditt eget nätverk.

Cloud Slicing
Sedan CANVAS Beta infördes 2018 har vi fixat felen som ledde till långsammare slicer-hastigheter och klippfel i betafasen. Vi stödjer även andra skrivbordsbaserade slicers med vårt gratis efterbehandlingsverktyg Chroma.

Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Mosaic Palette 2S Pro

5 kundrecensioner i alla språk

4,9 av 5 stjärnor
5 stjärnor
7 (87%)
4 stjärnor
1 (12%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

8 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 5 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder