ProFab3D Premium PLA Blau

Det perfekta filamentet till ProFab Mini - Blå

Denna artikel erbjuds inte längre av tillverkaren
  • Hög kvalitet
  • Extremt pålitlig
  • Bra tillverkningstolerans

Liknande produkter:

3DJAKE ecoPLA - Sky Blue
Fillamentum PLA Crystal Clear Iceland Blue
3DJAKE ecoPLA - Dark Blue

Produktinformation & tekniska uppgifter:

Diameter: 1,75 mm
Produkttyper: PLA Filament
Färg: Blå
Nettovikt: 750 g
Rekommenderad bearbetningstemperatur: 190 - 210 °C
Rekommenderad byggplatta-temperatur: Ej obligatorisk

Beskrivning

Hög kvalitet

Genom strikta prover och grundliga kvalitetskontrollprocedurer kan ProFab3D erbjuda ett högkvalitativt och pålitligt material som ger bra resultat varje gång. Med lasermätningssystemet för diametermätning kan en konstant filament-diameter säkerställas. (tolerans på + -0,02 mm.)

Speciellt utvecklad

Tack vare det strategiska partnerskapet med en av branschens ledande materialtillverkare, Polymaker, har ProFab3D utvecklat ett material som är särskilt utformat för ProFab Mini och dess korta hot-end.

Säker för användning i hemmet

ProFabs Premium PLA (polymjölksyra) är en bioplast som kommer från socker i majs, sockerbetor och andra grödor. Det är helt säkert för användning hemma, utan skadlig lukt under eller efter utskrift.

Kostnadseffektiv

Ett av huvudmålen för ProFab3D är att göra 3D-utskrift billigare och lättillgängligt för nya användare och hobbyister. Detta genom att erbjuda överlägsen kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris på både skrivaren och material.

Färgpalett

Vi erbjuder ett urval av fem vackra färger som kan omvandlas till alla slags modeller - från lekfulla hemtillbehör till mer professionella prototyplösningar.

svenska recensioner skriven för ProFab3D Premium PLA Blau

Visste du att?

Konceptet för 3D-skrivaren kom i början av 80-talet från den amerikanska uppfinnaren och ingenjören Chuck Hull. Han grundade också företaget 3D Systems .