E3D Hemera Bowden Kit - 1,75 mm

Pålitlig Bowden Extruder för 1,75 mm filament

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Produktinformation & tekniska uppgifter:

 • Tillverkare: E3D
 • Produkttyper: Extruder
 • Filamentdiameter: 1,75 mm
Beskrivning

E3D Hemera - tidigare Hermes - är det bästa extruderingssystemet som E3D någonsin har tillverkat. Den kombinerar den marknadsledande V6-Hot End med ett helt ny filamentdrev. Detta för att skapa ett känsligt extruderingssystem med direktdrivenhet som erbjuder enastående prestanda med flexibla filament.

Dual-Drive

För E3D Hemera valde E3D ett dubbeldrivsystem i härdat rostfritt stål. Detta system ger enormt grepp jämfört med system med enstaka drivenheter. I själva verket kan filament pressas med upp till 10 kg kraft. Sekundärväxelaxeln är placerad på ett rörligt och fjädrat tomhjul som gör det möjligt för användaren att justera filamentets spänning.

Kompakt och integrerat system

E3D Hemera är ett system med komponenter som fungerar som en enda kompakt produkt. Den har en anpassad motor baserad på en NEMA17 såväl som sin egen faceplate-design. Detta gör systemet mer användarvänligt.

Filamentextrudering som ingen annan extruder
Hemera extruderar filament som inget annat extruderingssystem. Först när du skriver ut ultraflexibla material kan du uppleva den fulla omfattningen av tillförlitligheten. Detta exceptionella system har också en betydande inverkan på styva och halvstyva material som PLA eller nylon.

Montering

Hemera erbjuder praktiska T-spår för enkel montering på din skrivare samt utrymme för ytterligare tillbehör, delfläktar etc.

Unik kylfläns

Konstruktionen av Hemera kylfläns säkerställer att luftflödet riktas upp och bort från både HotEnd och den uppvärmda byggplattan. Detta minskar risken för vridning och ojämn spänning i den tryckta delen.

Användarcentrerad design

Interaktionen med Hemera sker uppifrån. Vrid helt enkelt en räfflad skruv för att spänna filamentet. Filamentspänningen ökas genom att vrida den medurs och reduceras genom att vrida den moturs. Enkelt.

Om du behöver montera ner Hemera för underhåll kan du enkelt komma åt de interna mekanismerna genom att ta bort fläkten och lossa de två skruvarna på frontpanelen. Full åtkomst gör att delar kan rengöras och bytas även när filamentet är laddat.

Mer information

Endast kompatibel med 1,75 mm filament.

E3D Online-Dokumentation
Tillbehör
Reservdelar
Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för E3D Hemera Bowden Kit - 1,75 mm

5 kundrecensioner i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
5 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

5 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 5 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Kunder har även köpt:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder