E3D Hemera Direct Kit - 1.75mm

Pålitlig Direct Drive Extruder för 1,75 mm filament

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Produktinformation & tekniska uppgifter:

Beskrivning

E3D Hemera - tidigare Hermes - är det bästa extruderingssystemet som E3D någonsin har tillverkat. Den kombinerar marknadsledande V6-Hot End med ett helt nytt filamentdrev. Detta för att skapa en reaktionssnabb Direct Drive Extruder som erbjuder enastående prestanda med flexibla filament.

Dual-Drive

För E3D Hemera valde E3D dubbeldrivenheter i härdat rostfritt stål. Detta ger ett enormt grepp jämfört med system med enstaka drivenheter. I själva verket kan filament pressas med upp till 10 kg kraft. Sekundärväxelaxeln är placerad på ett rörligt och fjädrat tomhjul som gör det möjligt för användaren att justera filamentets spänning.

Kompakt och integrerat system

E3D Hemera är ett system med komponenter som fungerar som en enda kompakt produkt. Den har en anpassad motor baserad på en NEMA17 såväl som en Faceplate-design för användarvänlighet.

Filamentekstrudering som ingen annan extruder
Hemera extruderar filament som inget annat extruderingssystem. Först när du skriver ut ultraflexibla material kan du uppleva den fulla omfattningen av filament och tillförlitlighet. Detta exceptionella system har också en betydande inverkan på tryckningen av styva och halvstyva material som PLA eller nylon.

Montering

Hemera erbjuder praktiska T-spår för enkel montering på din skrivare samt utrymme för ytterligare tillbehör, delfläktar och nivelleringssond.

Unik kylfläns (Heatsink)

Konstruktionen av Hemera kylfläns säkerställer att luftflödet riktas upp och bort från både HotEnd och den uppvärmda bädden. Detta minskar risken för vridning och ojämn spänning i den tryckta delen.

Användarcentrerad design

Interaktionen med Hemera är från ovan. För att justera filamentets spänning, vrider användaren helt enkelt en räfflad skruv. Filamentspänningen ökas genom att vrida den medurs och reduceras genom att vrida den moturs. Enkelt.

Om du behöver montera ner Hemera för underhåll kan du enkelt komma åt de interna mekanismerna genom att ta bort fläkten och lossa de två skruvarna på frontpanelen. Full åtkomst gör att delar kan rengöras och bytas även med filamentet i. När du tar bort frontpanelen blir filamentet, spännrullen och fjädern en ren enhet.

Mer information

Kompatibel endast med 1,75 mm filament.

Kontrollera nätspänningen på din 3D-skrivare innan du köper denna produkt.

E3D Online-Dokumentation
Tillbehör
Reservdelar
Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

1 svenska recension skriven för E3D Hemera Direct Kit - 1.75mm

41 kundrecensioner i alla språk

4,8 av 5 stjärnor
5 stjärnor
53 (82%)
4 stjärnor
8 (12%)
3 stjärnor
2 (3%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
1 (1%)

64 recensioner
1 kundrecension på svenska
41 kundrecensioner i alla språk

Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder