Mosaic CANVAS Hub S

Upgrade för CANVAS med många förbättringar

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Produktinformation & tekniska uppgifter:

Beskrivning

CANVAS Hub S är en grundsten i Mosaics multimateriella ekosystem. Den är ett centrum för allt som har att göra med 3d-printing med flera filament.

Mosaic har uppgraderat hjärnan i CANVAS Hub för att ge dig en snabbare och mer pålitlig upplevelse. Sedan den ursprungliga CANVAS-huben lanserades har programvaran genomgått betydande förbättringar för att ge dig ytterligare kontroll och information.

CANVAS Hub S har fyra huvudsyften:

  • Den ansluter din palette till din skrivare och Octoprint. Detta innebär att du inte behöver fler SD-kort! CANVAS Hub S gör att digital ping hjälper till att kalibrera din palette och din skrivare.
  • Den koordinerar palette och skrivarhastigheterna för att maximera utskriftshastigheten (ibland upp till 2x!)
  • Du kan fjärrövervaka utskriften med en extern webbkamera
  • Med den nya CANVAS Hub S har vi uppgraderat den interna hårdvaran från en Raspberry Pi Zero till en Raspberry Pi Compute Module3 +

Denna uppgradering gör starttiden snabbare, ökar tillförlitligheten för din anslutning och säkerställer en lättare drift. Den är också tillräckligt kraftfullt för att stödja nya funktioner som en webbkamera för fjärrövervakning och octolapse-videoinspelning.

Med CANVAS Hub kan CANVAS-programvaruplattformen kommunicera med din 3D-skrivare och Palette 2. Med CANVAS Hub behöver du inte oroa dig för SD-kort eller att ansluta skrivaren till din dator via USB-kabel.

Med CANVAS Hubs WiFi-anslutning och anslutningen till din Palette 2 och din 3D-skrivare kan du hantera ditt utskriftsflöde trådlöst genom Mosaics CANVAS webbgränssnitt och anpassade OctoPrint-version.

Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Mosaic CANVAS Hub S

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
1 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

1 recension

Liknande produkter:

    Kunder har även köpt: