Rådgivare

Filament från Verbatim

Högkvalitativt filament för 3D-utskrift. Tillverkas under strängaste toleransgränser. Består av material av högsta kvalitet för jämn materialmatning och utmärkta utskriftsresultat.

PrintaFix Basic - Lösningen för warping / vridning.

Den som arbetar med FDM 3D-skrivare känner till problemet. De första lagren av komponenten fäster inte ordentligt på byggplattan och utskriften är inte längre användbar. Lösningen på problemet kommer från Österrike!

Den geniala BuildTak-folien för byggplattan

BuildTak är en tunn och hållbar plastfolie som fäster skrivplattan på FDM / FFM 3D-skrivare. Den ger en perfekt yta och ersätter den traditionella BlueTape eller Kapton-tejpen.

Tips för utskrift av colorFabb CorkFill

Det helt nya korkfilamentet från colorFabb baseras i grunden på colorFabb PLA / PHA. Om du gillar woodfill och bamboofill från colorFabb, kommer du att älska corkfill. Såhär skriver du ut med filamentet.

Kolfiberfilament colorFabb XT-CF20

ColorFabb XT-CF20 är ett material som är dubbelt så hållbart som konventionellt PLA. Den har en högre smälttemperatur och även utmärk noggrannhet. Läs mer.

Utskrifts-tips för colorfabb copperfill

Det nya metallfilamentet från colorFabb har utvecklats med kopparpulver för skrivbords 3D-utskrift. Perfekt tillägg till bronzeFill. Här kan du läsa hur du bäst använder filamentet.

BIO-filament från Extrudr

Det nya Green-TEC-filamentet från Extrudr. 100% biologiskt nedbrytbart och ekologiskt helt ofarligt. Filamentet är långt överlägset konventionella filament såsom PLA och ABS.

colorFabb_HT - Temperaturtolerant filament

ColorFabb HT Filament har låg lukt och är för avancerade 3D-skrivare. Materialet är perfekt för modeller där hållbarhet, seghet och hög temperaturtolerans är nödvändigt.

Filament gjord i Österrike - Extrudr

Extrudr är ett österrikiskt företag specialiserar sig på produktion av filament för 3D-skrivare. Extrudr har konstant kvalitet, olika material och färger. De nya biokomponentfilamenten har också lagts till i deras sortiment.